Om

”Det är först när vi verkligen vet och förstår att vi har en begränsad tid på jorden – och att vi inte har något sätt att veta när vår tid är slut – att vi börjar leva varje dag till fullo, som om det var den enda vi hade. ” – Elisabeth Kübler-Ross

 Hos LeviNuet leds du inkännande och pedagogiskt av
Marita och proffsiga gästlärare i våra lugna yogaklasser
Välj mellan Visby eller Hemse terminskurser
eller sommarkurs Visby, utomhusyoga eller aktuella event.

test_levinuet_indexbild_meditation.jpg-for-web-xlarge
NUET En underbar morgon! Ögonen faller över landskapet. Reflektionen gör att mina ögon kan se jordens skönhet. Detta är mitt hem. En dag kommer mina ögon slockna och jag kommer aldrig kunna se med just dessa ögon, precis på detta sättet som bara jag ser. För att det finns bara en av mig. Det finns bara en av dig. Döden ger mig liv Den öppnar mina ögon Den öppnar mitt hjärta Den viskar; NU… nu….nu Det finns inget imorgon – jag ger dig bara nu. Tar du inte nuet kanske du inte får mer, sa döden. Nu Livet vandrar vid sidan av Häpet Villigt Modigt Vid sidan av döden vågar livet öppna sig. Vid sidan av evigheten vågar jag ta emot det som är för mig. Döden får mig att våga leva. Döden får mig att våga vandra varje steg på min väg. En dag tar jag steget in i döden – in i evigheten – ut ur jordedrömmen. Nu är jag här hos den stora modern. Vördar och hedrar henne genom mig ? ~ Gopal Tina Ikonomidou  ~

LeviNuet ~ enkelt . . ? eller bara något man säger . . . ?

 Vad innebär det att leva i Nuet ?

LeviNuet är ett hälsoföretag med målsättning att vara till stöd i människors egen självläkningsprocess och en sundare livsstil.

LeviNuets uppdrag är att fortplanta och förädla den naturliga självläkningsförmåga som finns inom oss alla och se till att skapa så goda förutsättningar som möjligt för individens välmående.

Livskvalitet, hälsa och harmoni är färskvaror som bör värnas om av alla människor men det är oftast inte förrän de saknas som de verkligen värdesätts.

Tänkvärt !

Vem underhåller din hälsa?

Vill du leva mer i Nuet ?

LeviNuets tjänster

leda hälsogrupper i olika kraftfulla metoder;
Medicinsk Yoga /MediYoga
( ( (  GONG-Yoga  ) ) )

YinYoga/ Medveten Närvaro / Meditation
våra populära MIX-Klasser
VarmvattenYoga 

ChiBall Method ™ 

samt erbjuda BEHANDLINGAR