YOGA & TräningsRESA Nerja, Spanien Andalusien 1-7 APRIL 2024


Häng med oss till denna underbara plats ! Passa på, vettja! Vad har du för längtan inom Dig?
* Här kan du finna lugnet i meditation och Yoga.
* Gott om egentid och att upptäcka din styrka i kroppen genom pilates och yoga, utforska naturen genom vandringar och powerwalks

* Utmana dig själv med pulshöjande tabataintervaller
och dansa fram glädje med energifylld zumba. 
* Nerjas revitaliserande energi kommer att ge varje träningspass en extra dimension – helt på din egen kropps villkor!

Här är vår fantastiska MASSAGETERAPEUT, Gunilla Nilla Fagerberg som vi har lyxig tillgång till att boka in oss under veckan. Expert på Bindväv, Lymfsystemet och djupgående lagrade spänningar …Mmmm

Yogaretreat i Spanien 1-7 april.
Fullständig socker-avvänjning startar på ANNANDAG PÅSK, yoga, träning & Hälsomat ingår och du får ge dig själv denna gåva, en investering i din HÄLSA. BOKNINGSLÄNK längst ner på sidan KOLLA EN LITEN FILM HÄR 

OCH TITTA PÅ STORA FILMEN HÄR DÄR PIPPI BERÄTTAR MER OM RESAN, OMRÅDET OCH VECKANS HÄRLIGA INNEHÅLL

I början av april, inbjuder Pippi Power och LeviNuet dig till en yoga & träningsresa där vi möter sommaren på härliga genuina Nerja, Spaniens solkust
Möt våren och ge dig själv en veckas energiboost med våra sköna övningar och @Helena Anderssons drömgoda mat lagad med kärlek.
Vi erbjuder rolig träning och skön antistressyoga. Vi bor i en egen VILLA med ”slottskänsla”  Gångavstånd till Medelhavets underbara stränder och den pittoreska genuina spanska staden Nerja.
Veckans program innehåller även egentid och vi har ett proffsigt upplägg för att du ska må så bra som möjligt. Även en egen riktigt bra massör kommer finnas för oss att boka som tillägg.

ANNSOFIE PIPPI KARLSSON –  40 års erfarenhet av att leda träningsklasser & coacha klienter PT
MARITA DAHLBY –  25 års erfarenhet av stressreducering i olika yogasystem och personlig support

 

Var du än befinner dig träningsmässigt kommer du att kunna utmana dig själv på din nivå. Inga måste, du tränar så mycket eller lite du vill! Vi yogar mjukt, umgås, lär känna nya vänner, njuter helt enkelt av livet när det är som allra allra bäst.

YOGA & Träningsresa Nerja, Spanien

1-7 april 2024

Se FLER BILDER på ”VÅRAT EGNA ”  HÄR och På resan har vi med oss fantastiska Helena Anderson som kock. Hela veckan bjuds Du på anti-inflammatorisk mat, vilket är näringstät mat för att motverka inflammation i kroppen. Fokus ligger frukt och grönt i regnbågens färger, hälsosamma fetter och bra proteinkällor. Vi inkluderar även kryddor och örter som innehåller läkande och hälsofrämjande ämnen. Om det är någon som kan mat så är de vår fantastiska kock Helena som också är författare till kokböcker. Vill du veta mer om resan och dess innehåll anmäld dig till någon av inspirationsföreläsningarna måndag den 4/3 kl. 18:30-19:00, onsdag 6/3 kl. 18:30-19:00.
Boka din plats till inspirationsföreläsningen här!
https://pippipower.newzenler.com/live…/p93sbb1/register
Läs mer om själva resan här!
https://pippipower.newzenler.com/tr-ningsresa-nerja
Microvanor – vanor som består.
PT-Pippi
Vi bor HELT PRIVAT med egen pool och uppvärmd bubbelpool, på ljuvliga Cortijo De Paco Romo  i vackra 2-bäddsrum med eget badrum. ***** KOLLA ALLA FINA RUM HÄR
Egentid = du väljer själv om du går ner till stranden eller beger dig till naturreservat i närheten – vi gör även en gemensam vandringstur
bara fötter i strandkanten. . .

Boosta din träning med Pippi Power och Levinuet i härliga Nerja, Spanien 2024 

Ord.Pris: 16 995 exkl resa.

I Priset ingår HELPENSION:
7 dagars träning  med vandring,  zumba,  medicinsk Yoga, sensingYoga, meditation, tabata och pilates.
Del i dubbelrum – enkelrum finns ett fåtal, hör av dig för att se tillgång. Enkelrumstillägg 3500 kr, begränsat antal kontakta oss för tillgänglighet. Finns 1 st 3- bäddssvit  för 2000 kr rabatt /person, ring för tillgänglighet.
Helpension, frukost, lunch och middag, glutenfritt, alkohol- och sockerfritt.
Allt lagat med kärlek och omtanke om Din hälsa. Det kanske bästa av allt.
Vi dricker det fräsch goda vattnet ur kran, direkt uppifrån Andalusien-bergen
Samlingsdagen börjar kl 18.00 för Middag
Avresedagen avslutas med Frukost och du får med dig en lunch
Egentid för eftertanke och gemenskap i helt magisk miljö
EXTRA TILLVAL

•En utflyktsdag med vandring i vackra ”Caminito del Rey” (Konungavandringen) om man önskar mot en extra avgift.
Tillgång till massageterapeut mot extra avgift.

Reservation för programändringar

Ingår ej
Flygresa  och transfer*

INSTRUKTÖRER:
ANNSOFIE PIPPI KARLSSON –  med  40 års erfarenhet av att leda träningsklasser och coacha klienter till ett friskare liv leds du säkert och inspirerade till bättre hälsoval. Pippi´s livsval är att bli en frisk 100-åring.

MARITA DAHLBY –med 25 års erfarenhet av inkännande och pedagogisk guidning i djupgående stressreducering med olika Medicinsk Yoga och Andningsträning, SkrattYoga, GongYoga, SensingYoga, VattenYoga och frigörande dans. Maritas kännetecken är att klienten känner sig sedd och får inre lugn att hantera vardagen.

Vi kombinerar våra kompetenser så att DU tillsammans med oss får vägledning i hur du hittar en ny fördjupad balans i ditt liv.

Anmälan och bokning

Din plats är säkrad när du har bokat din plats via anmälningsformuläret nedan och betalat 2000 kr vid bokningstillfället, som dras av på totalpriset. Bokningen är bindande när du betalat in bokningsavgiften. Resterande belopp betalas 30 dagar innan ankomst.
Skulle vi behöva avboka resan pga omständigheter som vi ej kan påverka,  så får du givetvis pengarna tillbaka. Resterande betalas senast 30 dagar innan avfärd. Vid sjukdom  eller närståendes bortgång återbetalas hela beloppet mot uppvisande av läkarintyg. Platsen kan även överlåtas till annan person.

*Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga.  Boka flyg så snart du fått din bokningsbekräftelse samt betalt din bokningsavgift. Ju tidigare du bokar flyg desto billigare.

Vi hjälper till att facilitera transfer till kursplatsen Cortijo De Paco Romo, ca 45 minuter från flygplatsen
Nedan kan du boka din plats, om du söker enkelrum kontakta oss för tillgänglighet på telefonummer:  0706 96 37 46

BOKNINGSLÄNK eller kontakta oss för mer information.