25/5, 1/6 & 17/8 Djupgående terapeutisk Gong- & Ljudmeditation med Yoga

Yoga & Gong meditation erbjuder vi i grupp, men också privatsession, när du blir ompysslad och inbäddad i sköna filtar. Vi lägger skålar på din kropp och du får ligga i riktigt djup avslappning och bara ta emot ljudvågorna. Det kallas för (((GONG-BAD))) att bada i ljudvågor. Det har ingenting med vatten att göra. Men din kropp består av mycket vatten och egna vibrationer. När kroppens egna vibrationer möter gongarnas vibrationer, är det många som upplever välbehag och självläkning. Välkommen att prova ! Boka i grupp eller egentid. I omtänksamhet med dig själv
SE ALLA DATUM HÄR                      BOKA PLATS  = ANMÄLAN ÄR BINDANDE – överlåtelse av bokad plats är helt ok. Bokning är ej personlig = om du får förhinder, kan du ge platsen till en vän. VI BEHÅLLER LUGNET – tar djupare andetag                       BOKAS HÄR brukar bli fullbokat, begränsat antal platser
Välkommen in och
TÄND LJUSET INOM DIG NÄR VI BEHÖVER DET SOM MEST
OBS ! NYA DATUM på begäran
OBS !           NYA DATUM på begäran OBS! RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR I DATUMEN – se bokadirekt         Höstens efterlängtade lördagar (reservation för ev ändringar av datumen)
18/11 Special med Gong- & Sensing & Skrattyoga

540 kr
BOKNING/PRIS HÄR
NYA FINA GONGEN & HJÄRTSKÅLEN  vibrerar bra med de välspelade Gongarna – blir en riktig skön upplevelse för Gongälskare – oavsett om du är nybörjare eller hur många gånger du provat
Gong-Gongar, säger de flesta. Vi brukar bara säga Gongar, men det spelar ingen roll. Det är LJUDET & VIBRATIONERNA SOM ÄR VIKTIGAST – När ljudvågorna slår an i människans egna vibrationer kan det upplevas väldigt individuellt. Kom och prova, vettja!

Nu är det bestämt DET BLIR FLER GONGBAD i VISBY i nya fina lokalen med Marita

Djupgående terapeutisk Gong- & Ljudmeditation med Yoga
GONGBAD Vårens efterlängtade lördagar (reservation för ev ändringar av datumen)
17/2,  25/5, 1/6, 17/8
Tiderna vi brukar erbjuda är – 14.00 – 16.00 eller 11-13 Gongbad
Exakt tid ser du i bokningen 
PRIS/TID/BOKNING HÄR

BOKA ENSTAKA TILLFÄLLEN FÖR DIG
en påfyllningsdag  med återhämtning och Ny energi

Skön Medicinsk Yoga och Djupgående meditation med GONG-spel.

Ge dig själv en skön möjlighet att BLI TOTALT AVSLAPPNAD
i  en varm och omslutande miljö hos oss, där du guidas av erfarna Marita Dahlby
vårt omtyckta efterlängtat DJUPGÅENDE meditation i ljudvågor och djupavslappning

Välkommen på (( Gong-bad)) till  omtyckta lokaler i Visby : HITTA HIT

KOLLA PÅ FILMEN OM GONGBAD PÅ SVT

En vacker och luftig ändamålsenlig Yoga-SHALA i VISBY med fin akustik, YogaKy på Korgmakargatan 59 – Du kommer höra och se  våra fina gongar i vänstra hörnet vid fönstret. Rummet kommer fyllas med ljudvibrationer – som kanske slår an med Dina egna vibrationer – magi kan uppstå BOKA DIN PLATS HÄR

levinuet_yogakollage_20176
Marita Dahlby spelar på olika små och stora GONGAR & Klangskålar i drygt 1 timme efter att vi har gjort uppmjukningsövningar och startat våra egna vibrationer.  Mantrasång och klang ingår för det mesta i våra gongbad . Varmt välkommen att ta hand om dig själv lite extra. En härlig stund för dig själv med gemenskap & Djupandning
Ligg länge och bli genomsköljd av ljudvågor från ( ( ( (  G O N G E N ) ) ) )

 

 

 

 

STILLA VILA TILL GONG & KLANGER
En stund i stillhet för att fylla på med kraft och energi.
Vi inleder med mjukgörande MediYogaövningar som passar alla (inga förkunskaper behövs)
Med gong, klangskålar, tamtamtrumma och andra ljud förs du ned i djup avslappning.
Efter yogarörelserna får du ligga stilla länge på yogamattan och ta emot välgörande klanger, toner och vibrationer.
Som avslutning sjunger vi mantrasång tillsammans.
Stärkande ört-thé serveras. Varmt välkommen!

Ha på dig mjuka rena kläder, gärna lite lager på lager. Det kan bli väldigt varmt eller mycket svalt. Ofta blir man lite frusen under riktigt DJUP avslappning. Ta gärna med en tätslutande vattenflaska och egen filt/handduk att lägga på våra fina ULLMATTOR som finns att låna.
OM DU VET att du lätt får ont i kroppen rekommenderas att du tar med extra LIGGUNDERLAG,
 något mjukt att ligga på.
Yogamattor, filtar, kuddar och allt du behöver finns annars på plats.

 

GONG är framtiden, dåtiden och framförallt NU!
GONG är det universella kraftljudet.
I Visby & Hemse används Gongen som avslappning efter de flesta yogapassen, även i utvalda tillfällen i andra lokaler, får du yoga och njuta av Gongens vibrationer, som ute fast du är inomhus.
Deltagarna kan reagera helt olika av ljudvågorna som Gongens vibrationer skapar i rummet. De är djupgående och de flesta upplever det som det maximalaste avslappnande de någonsin varit med om. En del andra kan uppleva ljudet som ”starkt och påträngande” och man har oftast aldrig hört något liknande. Ett instrument som innehåller alla existerande toner ~ i ett enda instrument!
Den stora ”trumman” = Gongen är ett terapeutiskt instrument, som går på djupet med vibrationer i hela kroppen och in i alla celler.
Ljudet kan upplevas som ”påträngande” eftersom Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper oss på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

levinuet_maritas_gong_förstaVARFÖR HETER DET GONG-BAD?
Under ett ”Gongbad” ligger du ner, slappnar av och låter Gongens vibrationer/ljudvågor skölja igenom dig och ditt energisystem. Det är liksom det som är badet.
Den helande Gongen genererar spridda toner/frekvenser som påverkar hjärnan, det sker nästan omedelbart när gongens periodiska tryckvågor kommer in i sinnets självmedvetenhet. Detta är Gongens medvetenhet eller Gongens väg. Syftet med en gongmeditation är att eliminera spår av emotionellt återkommande tankebanor, genom att leda lyssnarna till yogisk neutralt tillstånd. Upplevelsen av gongen fördjupar kontakten med själen.
Vibrationerna är tänkta att komma in i kroppen och de flesta brukar berätta att de känner befrielse i sinnet efter. En ”renare” känsla i tankarna.

.

 

MediYoga® = Medicinsk YogaIMY_Educated_at

Denna yoga är Medicinsk Yoga, som blivit så populär just för att den är tillåtande och tillgänglig för ALLA kroppar.
Ursprunget kommer från kundaliniyogan,  en mångtusenårig yogatradition som utövas i hela världen.

MediYoga både förebygger ohälsa och rehabiliterar kroppsliga och mentala obalanser i självläkningssystemet.

Yogaformen är lugn och inkännande där vi lär oss
att lyssna inåt och förstå kroppens olika signaler. MediYoga har utvecklats i Sverige.
Rörelserna är utvalda för att passa de allra flesta kroppar och baseras på medicinsk forskning.
MediYogan passar dig som aldrig någonsin provat yoga förut, eller dig som vill komma tillbaka till yogan efter uppehåll.
Eller kanske dig, som hamnat i prestationstankar i andra yogaformer. Eller… vem som helst.

Passa på att ge dig själv en present :
en härligt MediYogalektion och Gong-meditation
med en riktigt erfaren MediYogainstruktör,
Marita Dahlby, diplomerad instruktör Medicinsk Yoga /MediYoga & Gongspel

levinuet_marita_gongdiplom_20160828
Marita med sin fantastiska proffsiga läromästare Karin Gibson, Nora

Marita blev diplomerad Gongspelare hos erfarna och profesionella Karin Gibson, 2016 efter mer än 10 år som yogalärare och drömmar om att äntligen få använda toner på ett djupare plan inom yoga och avslappning. Hon har kontinuerligt fördjupat sina yogiska kunskaper genom fortsättningskurser i medicinsk yoga och meditation efter grundutbildningen till instruktör och yogapedagog.  Marita behandlar många människor med ångest, oro, värk och sömnsvårigheter som en följd av stress eller andra orsaker. Nu finns även möjlighet att få Gong-vibrationer i samband med Maritas massagebehandlingar.

” Jag vill så gärna sprida min egen erfarenhet av yogans läkande krafter till andra och Gongens vibrationer förstärker yogans effekter på ett djupare plan. Det fantastiska är att det inte spelar någon roll, om du är ung eller gammal, har hälsan i behåll eller inte eller är musikalisk eller inte.  Alla kan utöva den medicinska yogan och ALLA mår bra av toner och vibrationer.”