Visby

Vi finns centralt i Visby, på Humlegårdsvägen 17 i Länna bostadsområde
Hitta hit…

Välkommen in i värmen och gemenskapen. Här får du yoga i en varm och tillåtande miljö utan prestationskrav eller konkurrens av något som helst slag. Vi hjälps åt att hålla det yogiska tänket med att i yogashalan kommunicerar du endast med dig själv och din lärare, något som många uppskattar. Det sociala pratet gör vi utanför själva yogashalan. När du kommer in i shalan får du vara med dig själv.
Alla är vi lika inuti ~ alla i lokalen visar respekt och hänsyn till varandra. Här trivs man. Namaste

VECKO-KURSER/SCHEMA
TEMAKVÄLLAR & HELGKURSER

Vi finns centralt i Visby på Humlegårdsvägen 17 i Länna bostadsområde
Hitta hit…

  levinuet_visby_hittahit
  OM PARKERING;
Tänk på att komma i god tid om du har BIL och att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Parkering göres på gatorna och angivna platser i området. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid kringliggande Skolor, Pjäsen och om det är ledigt vid Pingstkyrkan. OBS! Vänligen respektera att Platserna närmast oss tillhör hyresgäster i husen och kan INTE lånas av oss. Lämpligast är cykel eller att du går till oss. Välkommen !

LeviNuet Hälsocenter Visby

Här finns behandlingar och klasser i vår fina shala. VÄLKOMMEN

Om du vill ha med dig egen handduk, yogamatta och filt eller vad du behöver, så ta givetvis med dig det. Men här finns allt du behöver. Kom och landa mjukt !