Massage

201208103372
Kom i tid och sitt några minuter innan vi börjar, så att du lättare kan bli avslappnad. Ät helst inte just före behandlingen, hellre efteråt. **** DRICK vatten efter och underlätta för Din kropps självläkning. **** BERÄTTA för oss FÖRE om du är gravid, medicinerar eller har allvarlig sjukdom!

KLASSISK SVENSK MASSAGE

Marita Dahlby, erfaren massör sedan 2004, ger inkännande klassisk svensk massage. Om det behövs kompletterar vi med djupare andning, akupressur, klangskålar eller öronakupunktur. Du väljer helt avslappnande eller terapeutisk behandling. Välkommen att hålla en dialog utifrån din unika hälsostatus vid besöket.

 

Den sköna massagebänken väntar på Dig. 

 

En av de viktigaste behandlingsmetoderna mot muskelspänningar eller kronisk värk som kan vara stressrelaterad, eller andra orsaker

Du bestämmer nivå;

en avslappnande  mjuk-massage  eller

terapeutisk  behandling när/om du har besvär eller kroniska problem i kropp & själ.

Behandlingen kan förstärkas med Öronakupunktur eller Gong & Klangskålar

Vi erbjuder behandlingar i Visby och Grötlingbo

201208103363
När ska du INTE komma på massage? Det finns en enkel grundregel:  Är man  inte tillräckligt frisk för att träna, så är man inte tillräckligt frisk för att ta massage. Om du t. ex. är förkyld eller har en infektion på gång, så kan en massage påskynda/öka förloppet. Tänk på! Du bestämmer själv över din kropp. Åldersgräns 16 år på behandlingar som inte är avsedda för barn. Meddela vid bokning om du är allergisk, äter mediciner eller är gravid. Observera att inga behandlingar utförs på gravida före vecka 12. Avbokning senare än 24 timmar före debiteras fullt pris.

 

ALLA PRISER HITTAR DU HÄR

 

Efter alla år som massör, har jag utvecklat den Klassiska svenska massagen med att väva in mina övriga kunskaper.
Att vi samarbetar med andningen underlättar när djupare spänningar ska släppa.
Vid behov kan jag även använda KLANGSKÅLAR & GONG för att fördjupa din avslappning. Jag arbetar inkännande och utifrån varje individs behov.
Du väljer och vi håller en dialog. Första besöket går vi igenom dina aktuella hälsostatus och vi finner tillsammans ut vad just Du behöver. En avkopplande behandling som släpper på spänningar i muskler. En bra behandling för dig som känner dig stel och spänd. Massagen stimulerar även hormonsystemet med de ”lugna” hormonerna.
Massagen både stärker musklerna, genom att stimulera nerv- och muskelsystemet, och skapar en balans mellan muskler och skelett. Metoden är väldigt djupgående och kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler.Den klassiska massagen har inte bara fysisk inverkan på kroppen, utan verkar också välgörande på psyket. Eftersom kroppen frigörs från spänningar är den klassiska massagen även vara bra för personer som lider av sömnproblem och hyperaktivitet, depression och ångest. Även en underbar behandling för dig som vill få blir omhändertagen för en stund.
Koppla av en stund från allt i en lugn och harmonisk miljö