KROPPSTERAPI

201208103372
Kom i tid och sitt några minuter innan vi börjar, så att du lättare kan bli avslappnad. Ät helst inte just före behandlingen, hellre efteråt. **** DRICK vatten efter och underlätta för Din kropps självläkning. **** BERÄTTA för oss FÖRE BEHANDLINGEN om du är GRAVID, medicinerar eller har allvarlig sjukdom!

KROPPSTERAPI

TILL BOKNING AV BEHANDLING eller om du har frågor KLICKA HÄR **** FRÅN 2024 har vi bokningsbara tider igen, torsdagar dagtid i första hand SKRIV HÄR !
LeviNuet Hälsocenter ser till HELA MÄNNISKAN. Att komma i grupp eller individuella behandlingar har såklart olika effekter och ska med fördel kombineras.
Vi erbjuder professionella kroppsbehandlingar med välutbildad massageterapeut.

Grundutbildningen är Naprapathögskolans Klassiska massage, men under 20 års tid har

erfarenheten och vidareutbildningar utvecklat Kroppsterapin att
  • fokusera på spänningar runt andningsmuskler
  • andningen blir friare och därmed öppnas nycklar i kroppen
  • minskad grundspänningsnivå.

Enkelt… ? Visst, på ett sätt, men vi jobbar tillsammans och det är då som varaktiga resultat uppnås.

Vill du ha en mild SPA-massage? Då rekommenderar jag mina kollegor.

Vänligen – Vi ger individuella behandlingar med extra noggrannhet när det gäller försiktighet för ev. smittspridning. OBS! OBS! Vid minsta tveksamhet – kan vi inte välkomna någon hit som är osäker på hälsotillståndet med ömsesidig respekt och önskan om vårt allra allra bästa. Kära hälsningar LeviNuet                              ***********************************           i våra nya lokaler finns en helande hund som kommer och går, lilla snälla Railey. Detta vill vi upplysa ev pälsallergiker om. Ingen har ännu reagerat på hunden, men då vet ni.
Marita Dahlby, erfaren Kropps- & Massageterapeut, sedan 2004, ger inkännande klassisk svensk massage, vanligen kompletterar vi med djupare andning, akupressur, gungningar/vaggningar, tryck, klangskålar eller öronakupunktur. Du väljer helt avslappnande eller terapeutisk behandling. Välkommen att hålla en dialog utifrån din unika hälsostatus vid besöket. BOKNING
VAD BEHÖVER DU?
Berätta för terapeuten din aktuella hälsostatus;
Här kan du få en avslappnande  mjuk-huvudmassage  eller
terapeutisk  behandling när/om du har besvär eller kroniska problem i kropp & själ.
Behandlingen kan förstärkas med Öronakupunktur eller Gong & Klangskålar
ALLA PRISER HITTAR DU HÄR
A RELAXED MIND ~ IS A CREATIVE MIND. Den sköna massagebänken väntar på Dig.

Nu erbjuder vi stolta

  • TERAPEUTISK KROPPSTERAPI i samspel med DJUPANDNING
  • ÖRONAKUPUNKTUR för bättre sömn och minskade stressrelaterade muskelspänningar
  • VÅR UNIKA INDISKA HUVUDMASSAGE med skön mandelolja med eller utan eteriska oljor
    med Änglahänder som bonus
  • REGNDROPPSMASSAGE endasti mån av tid
  • KLANGTERAPI 

Mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor.
En underbar form av medicinsk aromaterapi.
Upplev en utrensande och avstressande behandling med de exklusiva väldoftande oljorna eller ljudvibrationer in i kroppen

KLangterapi ger avslappning, inre lugn och hjälper till att balansera kroppens egen självläkning och eventuella obalanser.

.

REGNDROPPSMASSAGE Tre* behandlingar i EN: * *Lakota-indianernas med fjäderlätta fingerrörelser på ryggen stimulerar nervsystemet. * *Vitaflex från Tibet med fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens energisystem för att lösa upp blockeringar. * *AROMATERAPI Den uråldriga insmörjningen med ekologiska 100% rena lyxiga eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen, renar den, stödjer immunförsvaret och stärker ryggradsflödet. BOKNING TELEFON/SMS 0701 72 70 71

 

 

 

201208103363
När ska du INTE komma på massage? Det finns en enkel grundregel:  Är man  inte tillräckligt frisk för att träna, så är man inte tillräckligt frisk för att ta massage. Om du t. ex. är förkyld eller har en infektion på gång, så kan en massage påskynda/öka förloppet. Tänk på! Du bestämmer själv över din kropp. Åldersgräns 16 år på behandlingar som inte är avsedda för barn. Meddela vid bokning om du är allergisk, äter mediciner eller är GRAVID. Observera att inga behandlingar utförs på gravida före vecka 12. Avbokning senare än 24 timmar före debiteras fullt pris.

 

 

 

** Efter alla år som massör, har jag utvecklat den Klassiska svenska massagen med att väva in mina övriga kunskaper när klienten så behöver.
Att vi samarbetar med andningen underlättar när djupare spänningar ska släppa.
Vid behov kan jag även använda KLANGSKÅLAR & GONG för att fördjupa din avslappning. Jag arbetar inkännande och utifrån varje individs behov.
Du väljer och vi håller en dialog. Första besöket går vi igenom dina aktuella hälsostatus och vi finner tillsammans ut vad just Du behöver. En avkopplande behandling som släpper på spänningar i muskler. En bra behandling för dig som känner dig stel och spänd. Massagen stimulerar även hormonsystemet med de ”lugna” hormonerna.
Massagen både stärker musklerna, genom att stimulera nerv- och muskelsystemet, och skapar en balans mellan muskler och skelett. Metoden är väldigt djupgående och kan, utöver sin förmåga att förebygga muskelskador, även behandla spända och skadade muskler.Den klassiska massagen har inte bara fysisk inverkan på kroppen, utan verkar också välgörande på psyket. Eftersom kroppen frigörs från spänningar är den klassiska massagen även vara bra för personer som lider av sömnproblem och hyperaktivitet, depression och ångest. Även en underbar behandling för dig som vill få blir omhändertagen för en stund.
Koppla av en stund från allt i en lugn och harmonisk miljö