Öronakupunktur

ÖRONAKUPUNKTUR  levinuet_akup_ear_2013  Alla priser hittar du här . TIDSBOKNING PER TELEFON/SMS 0701727071

Vi tillämpar grundläggande öronakupunktur, enskilt eller som komplement till t.ex. den klassiska massagen, vid diverse krämpor, t.ex.; sömnstörningar, depression, oro, ångest, stressproblem, tennisarmbåge, muskelspänningar, huvudvärk, restless legs,   nikotinavvänjning, andra beroenden eller bryta gamla mönster.
Öronakupunktur är en enkel form av akupunktur/akupressur som kan användas till många krämpor och beroenden och fungerar mycket bra i kombination med massage.

 • Tänkbara behandlingar på indikationer som smärta, funktionsstörningar, oro, ångest, sömnstörningar och stresshantering samt även pollenallergi, för att nämna några exempel
 • Vi använder palperpenna och elektrisk sökapparat för att hitta aktiva punkter i örat och att behandla med kulplåster, som är små frön (nejlika) eller magnetkulor som är överdragna med guld, eller små silverkulor, beroende på vilket besvär som ska behandlas. Även om det är nålar på bilden, så behöver vi alltså inte använda nålar, det är många gånger mer effektivt med dessa ”kulplåster”, som får verka i flera veckor efter besöket.
  De sitter alltså kvar klistrade i örat och du kan självbehandla dig med att akupressur-trycka på respektive akupunkturpunkt.
 • Mycket effektivt mot många krämpor
  (du kan märka resultat redan efter första gången eller så behöver behandlingen upprepas några gånger)
  *  nikotinavvänjning
  *  sockersug eller
  *  andra beroenden kan behandlas
  mycket tacksamt och de flesta upplever det effektivt
  med små kulor/magnetplåster och/eller akupunkturnålar i öronen (NADA)
 • Kulplåster används och de är verksamma var för sig.
 • Om du tycker det är otäckt med nålar, så använder jag BARA kulplåster.
 • Hela kroppens energipunkter finns representerade i båda öronen.

Marita Dahlby är utbildad hos
Kajsa Landgren, öron-akupunktursjuksköterska, akupunktör, specialist inom psykiatri, forskare på spädbarnskolik m.m. och hos Gun Heed i Göteborg, Akupunkturakademien.