Klangterapi

Yoga & Gong meditation erbjuder vi i grupp, men också privatsession, när du blir ompysslad och inbäddad i sköna filtar. Vi lägger klangskålar på din kropp och du får ligga i riktigt djup avslappning och bara ta emot ljudvågorna. Det kallas för (((GONG-BAD))) att bada i ljudvågor. Det har ingenting med vatten att göra. Men din kropp består av mycket vatten och egna vibrationer. När kroppens egna vibrationer möter gongarnas vibrationer, är det många som upplever välbehag och självläkning. Välkommen att prova ! Boka i grupp eller egentid. I omtänksamhet med dig själv
KLangmassage ger avslappning, inre lugn och hjälper till att balansera kroppens egen självläkning och eventuella obalanser.
VÄLKOMMEN ATT BOKA TID. KLICKA HÄR. Vänligen men bestämt, P G A COVID19/CORONA ber vi er vänligen respektera aktuella rekommendationer från FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN – Vi iakttar extra noggrannhet när det gäller försiktighet för ev. smittspridning. Vid minsta tveksamhet – kan vi inte välkomna någon hit som är osäker på hälsotillståndet med ömsesidig respekt och önskan om vårt allra allra bästa. Kära hälsningar LeviNuet Vänligen, kontrollera vad som gäller vecka för vecka. VI BEHÅLLER LUGNET – tar djupare andetag
Klangskålarnas olika storlekar ger olika vibrationer. Klangmassage bidrar till:
  • underlättar ett tillstånd av djup avslappning
  • kan lösa upp kroppsliga och själsliga blockeringar
  • att varsamt massera och harmonisera varje kroppscell
  • höja självmedvetandet och kreativiteten
  • stärka de självläkande krafterna
  • känslan av ny livsglädje
Klangskålsbehandlingen går även mycket bra att göras utomhus på en utvald plats. Viktigast att klienten känner sig trygg och vi tillsammans skapar förutsättningar för en optimal avslappning. ****************************************************** ETT OMDÖME VI FÅTT: ” Jag har gått i flera års psykodynamisk samtalsterapi utan ens komma i närheten av det som jag på 2 timmar med gonggongarna fick uppleva, då släppte alla mina känslomässiga blockeringar på en enda behandling. Är så tacksam för att jag kom!”

Klang- & GONGTERAPI. GongGongen = Den stora ”trumman” och Klangskålar är ett terapeutiska instrument, som går på djupet med vibrationer i hela kroppen och in i alla celler. Skålarnas vibrationer når på djupet och ger helande samklang med dina egna vibrationer i såväl kropp som själ. Vid en behandling vilar du på rygg eller/och mage, med kläderna på, skålarna placeras sen på olika ställen på kroppen. En session tar ca 1 timme där du i slutet vilar i stillhet.

Behandlingen tar Du emot antingen på yogamattan, men kan lika gärna göras på en massagebänk för Dig som inte kan ligga på golvet. Du väljer och vi kommer överens om hur du bäst kan ta emot den sköna behandlingen. T.ex en ljudkänslig individ kanske behöver öronproppar för att låta vibrationerna gå direkt in i kroppen, som det ändå gör oavsett. Samspel med terapeuten under trygga förutsättningar är det viktigaste för Dig som kommer till oss för denna sköna form av terapi. !
LÄS MER OM VÅRA DJUPGÅENDE GONG & KLANGMEDITATIONER vid enstaka tillfällen 

Klang- & GONGTERAPI. Ljudet kan upplevas som ”påträngande” eftersom ljudvibrationerna kan ha förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper oss på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. GongGongen och Klangskålsterapi är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad eller klangterapi och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.