Matilda Yin&Yangklassen ManaYoga YinYoga

Matilda Bjerlestam nu med ManaYoga hos LeviNuets Terminsklasser

Marita Dahlby guidar dig i YinYogan. Maritas Bakgrund: Medicinsk Yogalärare och stressterapeut sedan minst 20 år och specialicerat sig på djupgående stressproblematik. Parallellt med många utbildningar och genom mångårig stressproblematiks snåriga rehabiliteringsväg, har Maritas livserfarenheter blivit en genuin styrka i hälsofrågor och lugn-&ro-hantering. Marita är grundaren av LeviNuet sedan 2001. läs mer om Marita här
YinYogan – i stillhet och närvaro söker vi en avspänning i muskulaturen, så att bindväven får töja sig. Inget får göra ont. Vi “vilar oss i form”. Fokus på Djup avslappning = du vilar dig i form och utforskar varje position i lugn takt. inga förkunskaper behövs!! Låter det för bra för att vara sant? Prova själv, så får du se att det är möjligt. Ser det skönt ut ? Ja, det är precis just vad det är. Något för Dig att prova ? YinYogan = Yogiskt system och Traditionell Kinesisk medicin i skön kombination är grunden i YinYogan. Vi använder avlastande kuddar, bolster, filtar, block och det som var och en behöver. Du får många tips på tekniker för fördjupad andning och mycket mer. Välkommen!

Nytt från VÅREN 2023 vår sköna Yin & Yang-mixklass
torsdagar kl 17.00

  • Kursen är 12 veckor
    Start 26 januari, avslut 27 april
  • Marita guidar dig i YinYoga udda veckonummer
    2 feb, 16 feb, 16 mars, 30 mars, 13 apr, 27 apr
  • Matilda, guidar dig i ManaYogaChakrabalans jämna veckonummer;
    26 jan, 9 feb, 23 feb, 9 mars, 23 mars, 20 apr

Lektionerna innehåller koncentration och djupavslappning
En unik yogakurs med det bästa från både
funktionell Medicinsk Yoga/ManaYoga och YinYoga

i samma kurs, väldigt populär av både stela nybörjare och erfarna yogisar.
Här får du hjälp med att  aktivera två system som finns naturligt i dig. Passar alla som kan röra sig på golvet.

Jag heter Matilda Bjerlestam och har nyligen hittat lugnet på Gotland. Jag brinner för att hjälpa människor som önskar förändra sin livssituation. Av egen erfarenhet så vet jag att man kan genom självläkning bli fri från autoimmuna sjukdomar genom att förändra sin kost, sömn, mindre stress och mer återhämtning genom yoga och andning.
Matilda, som guidar dig i Yang-yogan, är utbildad självläknings terapeut och medicinsk Yoga – Mana Yoga lärare. Funktionell Medicinsk Yoga – ManaYoga® är en lugn, terapeutisk form av kundaliniyoga. Den är speciellt anpassad för att minska stress och ge kroppen de bästa förutsättningarna för självläkning. Yogan består av andningsövningar, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Forskningen har påvisat att Medicinsk Yoga ger goda effekter mot b.la. oro, ångest, rygg-, hjärt- och sömnproblem och högt blodtryck. En stund för återhämtning, där du kan släppa all oro och stress. Vi strävar efter en djupgående balans. Det krävs inga förkunskaper, släpp all prestation och alla kan vara med.

YANG
ManaYoga, Chakrabalans väldigt likt MediYogan
bygger på rörelser kopplade till Andetaget
både förebygger ohälsa och rehabiliterar kroppsliga och mentala obalanser i självläkningssystemet.
Yogaformen är lugn och inkännande där vi lär oss att lyssna inåt och förstå kroppens olika signaler.

YIN

YinYogan = Yogiskt system och Traditionell Kinesisk medicin i skön kombination är grunden i YinYogan. Vi använder avlastande kuddar, bolster, filtar, block och det som var och en behöver.

Du får många tips på tekniker för fördjupad andning och mycket mer. Djupandning och Meditation med fokus på Självmedkänsla kommer vara en genomgående röd tråd i denna klass under terminens gång

 

Välkommen hälsar Matilda & Marita