Eva H

EVA HOLMBÄCK, MediYogalärare. Efter många års drömmar har Eva landat i ett litet hus på Norra Gotland och kommit närmare sina rötter och  kunna erbjuda den sköna MediYogan till gotlänningarna. Telefon till Eva: 070-385 64 44 ~ Epost kwasiwai @icloud.com

Välkommen tillbaka till LeviNuet
Eva Holmbäck

Eva är en av LeviNuets mest erfarna yogainstruktörer, som har gästat oss mycket uppskattat på Viges gård för många år sedan och återkommande har retreats på Fårö varje sommar.
 ~
Nu efter många års drömmar har Eva landat i ett litet hus på Norra Gotland och kommit närmare sina rötter.
Eva har kontinuerligt fördjupat sina yogiska kunskaper genom fortsättningskurser i MediYoga och meditation efter grundutbildningen till instruktör. Från att ha använt samtalet som verktyg i sitt yrke som socionom, gick hon nu vidare till de verktyg, som den medicinska yogan erbjuder.
Tidigare har Eva lett grupper i många år på Yogaliv i Hägersten och på Röda korsets center för tortyrskadade flyktingar.
 Eva leder just nu grupper utomhus för LeviNuet på Gotland.

.

”Jag började med yoga för att hitta de verktyg, som behövs för att behålla smidigheten i kroppen och för att lindra själens oro, som ofrånkomligen ingår i livet. Det fantastiska är att det inte spelar någon roll, om du är ung eller gammal, har hälsan i behåll eller inte. Alla kan utöva den medicinska yogan.” ~ säger Eva