Katarina WILDSPIRIT

 

Katarina Nyberg, Wildspirit – Kakao ceremoni – trumresa – sångmeditation – free flow movement – Connective bodywork 
Connect – Relax – Release*** Läs mer om Katarina här

Kakao ceremoni

– trumresa
– sångmeditation
– free flow movement
Med hjälp av den heliga plantmedicinen kakao sjunker vi djupt in i våra hjärtan, för att sedan öppna upp och låta vår livskraft flöda i rörelse till musik.
Kakaon har traditionellt sett använts a Aztekerna och Mayanerna i heliga ceremonier som en hjärtöppnande medicin. Den är fylld med antioxidanter och den hjälper till att frigöra dopaminer och endorfiner i kroppen. Den innehåller även Ananamine som hjälper dig att slappna ge dig fokus och kreativitet, även kallad ”the bliss molecule” då den producerar en känsla av lycka.
Med trumma och sång guidar jag dig sedan in i en skön avslappnande meditation, för att därefter utforska kroppens rörelser och släppa spänningar till härlig flödande musik.
Lämnar dig garanterat påfylld med ny kraft, glädje och energi!
Datum: 15/5, 29/5, 12/6
Tid: 18.30-21.00
Pris: 350 kr
Plats: Levinuet Yogastudio, Visby

Katarina Nyberg, WILDSPIRIT **********Läs mer om Katarina här

Behandling:

Connective bodywork 
Connect – Relax – Release
Längtar du efter att släppa taget och bara sjunka in i din helhet? 
Jag skapar en trygg och varm atmosfär där du kan vara i en genuin kontakt med dig själv. Med hjälp av den heliga plantmedicinen Kakao, kommer vi i kontakt med våra hjärtan och sätter en intention för sessionen.
Genom massage, tryck och beröring kommer jag intuitivt känna mig igenom din kropp för att lösa upp stress och energiblockeringar. Jag använder mig även av sång och trumma, allt för att du ska kunna släppa taget, slappna av och sjunka djupt in i din essence, det som verkligen är du.
Tid. 90 min 
Pris: 1450 kr