Mindful YinYoga

Mindful YinYoga & Mindful Meditation med Juan Guzman

MINDFUL YINYOGA  En mycket lugn och terapeutisk yogaform där vi på ett mjukt sätt och med stöd av mindfulness (medveten närvaro) vilar oss in i varje position. Mindful Yinyoga är idealisk för avspänning och återhämtning och alla yogar efter sina egna förutsättningar.

MINDFUL YINYOGA  

Mindful YinYoga är en mildare form av YinYoga

där vi på ett mjukt sätt och med stöd av mindfulness (medveten närvaro) vilar oss in i varje position. Vi stretchar och löser upp spänningar speciellt i de mest stresskänsliga områden i kroppen som ex. höfter, ländrygg, bröstrygg men även axlar och nacke och vilar i varje position mellan 3-5 minuter (ibland längre) för att ge kropp och sinne möjlighet och tid att slappna av och landa i nuet.
 ****
Fokus ligger också på kroppens yin delar såsom bindväv, leder och ligament. I denna yoga upplever vi varje andetag och känslan av kroppen som den är just nu. Vi strävar mot en djupare stillhet och inre kontakt med oss själva.
Yogan är idealisk för avspänning och återhämtning och alla yogar efter sina egna förutsättningar. Mindful Yinyoga är en tyst yogaform utan mantra.
Yogan passar även dig som lider av svår stress eller
utbrändhet.

MINDFUL MEDITATION

Med stöd av mindfulness verktyg strävar vi mot en djupare stillhet och inre kontakt med oss själva.
Mindful meditation 

 

 

 

 

Juan Guzmán

Mindfulness instruktör Stressterapeut med KBT inriktning
Shiatsuterapeut
Yinyoga instruktör
0733-608 808
Det finns möjlighet till enskilda sessioner i personlig och andlig utveckling. Ring för mer info


Välkommen!