Pia

Pia Åkerman erbjuder unikt på Gotland YogaFlowLatino 

Pia Åkerman. RTP. DNM licensierad,  The Examining Board of Natural Medicine Practitioner Canada**********Pia är född och uppvuxen i Stockholm, har nu sedan flera år landat permanent på Gotland i Visby, till många gotlänningars stora glädje. Vi är tacksamma att få njuta av Pias härliga klasser på LeviNuet.

Vissa utvalda tillfällen kan LeviNuet erbjuda Pias unika YogaFlowLatino i Visby-lokalen.
Bjud Kropp & Själ på Livsglädje i ett harmoniskt flyt till skön musik ledd av Proffsiga Pia. Vi börjar med mjuk yogastretch och leds in i livsglada rörelser till latinska rytmer. Passar alla som vill bli gladare och smidigare

Pias genuina intresse för hälsa, kropp och dans präglar YogaFlowLatino-klasserna.*********** Bjud Kropp & Själ på Livsglädje i ett harmoniskt flyt till skön musik ledd av Proffsiga Pia. Vi börjar med mjuk yogastretch och leds in i livsglada rörelser till latinska rytmer. Passar alla som vill bli gladare och smidigare.****************************************************  YOGAFLOWLATINO en personlig träningsform. Att stärka, sträcka och tillföra syre till kroppens alla delar, ger en euforisk lätt- och frihetskänsla att ta med sig hem”

 

INVERSION STRETCH MASSAGE

 

LÄS MER om Pia HÄR 

BIOGRAFI
 
Mitt begynnande intresse i dans och fysisk träning ledde till många års träning i balett på den Ryska dansskolan
Ellen Rach Ballet Institut och Balett Akademin.
 
Jag studerade på Stockholms Universitet där jag läste
Kemi, Biokemi, Näringslära och senare fortsatta studier i
Svensk Klassisk Massage.
 
1980 – 2013 bodde jag i Toronto, Canada, där jag bl.a. undervisade Balett-inspirerade BodyFlow Fitness Klasser, Hatha Yoga, och arbetade som Massage-terapeut.

Förutom sina unika djupgående behandlingar och YogaFlowLatino:

Pia ger livgivande danspass bl.a. på Träningsboxen Visby  ..

Lot’s of fun

****

.