LeviNuet & Viges

Marita driver sin friskvårdsverksamhet tillsammans med Lars-Göran Söderström på den egna lammgården vid havet i Grötlingbo. Gården är välbesökt för de fina markerna, särskilt under våren, då barnfamiljer vill se de söta lammungarna och kalvarna. IMG_0541

 ”DRÖMMEN BLEV SANN EFTER MÅNGA ÅRS SLIT OCH VÄNTAN”
Vi har nu förmånen att få utöva yoga och friskvårdsaktiviteter på den gamla 1800-talsgården.
Tacksamhet uppfyller mig och oss båda för all uppmuntran till nya hälsocentret, som värmer i hjärtat. Jag vaknar i tacksamhet och tillit till att detta ska bli en lugn oas för många som kommer hit. Nu kan vi även erbjuda övernattning i samband med helgkurser enstaka nätter. Kontakta Lars-Göran.

~

Verksamheten går nu in i en ny och djupare dimension med nya möjligheter och det är som med all utveckling. Att stå på kanten och samla modet till att hoppa…. Just då känns det svindlande…. När sen väl hoppet är gjort…. brukar det kännas självklart. Min förhoppning är att det ska bli så även denna gång. lammen_grasklippare_2Den här gården är helt unik och platsen gudomlig. En fin känsla att fler får vara med och uppleva miljön här. Välkomna att dela denna plats med mig och min underbara Lars-Göran, som hjälpt mig att förverkliga denna dröm. Några veckor innan invigningen känns allt nästan overkligt och det blir alltid lite överraskningar och detaljer som man inte har tänkt på. Lite extra spännande och utmanande för oss båda med allt nytt.
OM Shanti/Marita Dahlby

~

Viges Gård sträcker sig ner till strandkulturmarker med en gammal 1700-talsbod. Gården erbjuder sommaruthyrning av en renoverad gammal Kvarn och den gamla snickarverkstaden ombyggdes i Flygeln som uthyrs sedan 1960-talet med många återkommande nöjda sommargäster och Öppen-Gård-visningar, så det är många som fått uppleva en genuin lantgård på levande landsbygd i den unika strandkulturen.

~