Emelina

KLICKA HÄR FÖR PROVA PÅ och/eller bokning GLOBAL YOGA 12 veckors kurs startar 6 april. Se prislista Prova på -30/3. att prova. Max 6 deltagare

 

Emelina Landergren, har nu återvänt till Gotland efter utforskande i världen med både inre och yttre resor. Yogan, vintersport, klättring och mycket mer. Senaste yogaklasserna har hon hållit på Yogayama i Göteborg och nu ges Visbyborna den fina möjligheten att invigas i Global Yoga.       Utbildningar: Emelina studerar just nu en årslång utbildning till att bli certifierad Ayurvedisk Wellness Coach inom feminin Ayurveda & tantra. Globalyoga grundutbildning Vinyasa Flow 100h. Pranayama & meditation Yogayama 40h. Kommande utbildningar; YinYoga – The Foundations, Yogayama Östermalm.

LeviNuet välkomnar Emelina som Guidar dig i GlobalYoga

Låt dig få mjukna, ta emot och fylla på ny kraft och framförallt lyssna på vad just du behöver idag.
Du ges guidning till en plats i dig där du får utforska dina möjligheter på ett mjukt och inkännande sätt, som är skonsamt för kroppen. Lektionerna leds i varierande stillsam men kraftfull dynamisk yoga, där du övar dig i att bli mer inkännande med din kropp och på köpet bli mjukare och stabil.
Global Yoga hos LeviNuet är inspirerad av Postural Yoga, Body Yantra meditationer, Yin Yoga och Emelinas egna sätt till att koppla på det parasympatiska nervsystemet.
Att helt enkelt låta kropp och sinne veta att den är trygg, och att hela du med alla dina sidor är välkomna här “with all your shit and holy glory” samtidigt som du ger dig själv tiden att få bygga en starkare kropp och samtidigt mjukna in i mer flexibilitet och “Turn On” till livet. LÄS MER OM GLOBAL YOGA HÄR

 

När Emelina tog sig ut för att utforska världen som nittonåring förändrades snabbt hennes syn på livet. Från att ha haft ett högt levnadstempo med studerande och fotbollsspelande alltid strävandes efter att vara duktig och högprestera – till total lekfullhet bland Frankrikes höga alptoppar med extremskidåkning, klättring och sportande till vardags – så har gotländskan nu landat hemma på ön igen med en livsstil som lämnar plats till mer återhämtning, självmedkänsla och reflektion.

 

LÄS MER OM GLOBAL YOGAN HÄR

I samband med sina resor till Sri Lanka, Norge och Frankrike hittade Emelina  yogan och sedan dess har den funnits med varje dag som ett sätt att komma hem till kroppen för att landa och känna efter, väcka inspiration, kreativitet och mod att stå upp för sig själv.
GLOBAL YOGA är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas med precision och flöde. GLOBAL YOGA utvecklades av Johanna Andersson efter flera års praktiserande med de främsta yogisarna i vår tid