Väck TIGERKRAFTEN inom Dig

Väck Tigerkraften inom Dig  13-18

Lev i Nuet välkomnar Tigerns år 2022! KRAFT + MOD + VERKSTÄLLANDE Enligt Kinesisk astrologi handlar Tigerns år om att göra stora förändringar. Ett år då vi hittar tillbaka till vår entusiasm, tar risker och ger oss ut på äventyr. Vi kan förvänta oss plötsliga förändringar i år, gällande allt från karriär, hem och relationer. För vissa innebär detta positiva förändringar, för andra kan det bli ett krävande år. Nyckeln är att hålla våra egon under kontroll, samtidigt som vi följer våra vildaste drömmar.
Katarina Nyberg, Linda Maasara och Marita Dahlby leder dagen inkännande och pedagogiskt. Du gör allt på Din egen kropps villkor och utifrån Din unika dagsform. Anmälan: SENAST 25 mars bokadirekt.se ~ ~ ~ Ta med egen filt/sjal + matta om du har, vattenflaska och mellanmål som du behöver under dagen. Mjuka kläder Ät gärna en lätt lunch innan. Pris: 750 kr inkl ört-thé och en överraskning.  Plats: LeviNuet Hälsocenter Humlegårdsvägen 17, Visby 

Vi vill bjuda in till en dag av upplevelser där du har möjlighet att dyka ner i dig själv och utforska din inre kraft och kreativitet

Du är välkommen precis som du är, ingen tidigare erfarenhet behövs

DEN SKÖNA DAGENS INNEHÅLL;                 13.oo Intro
13.15 – 14.30 Kakaoceremoni Katarina   
14.45 -16.00 PranaSanna Linda
  16.15 – 17.30
Gong/Klang-Vila Marita
17.30 – 17.55 Delning
18.00 Avslut

13.00 VÄLKOMNA Intro/Info
13.15 -14.30 Kakaoceremoni med Freeflow movement

Vi börjar dagen med en hjärt öppnande, grundande kakaoceremoni. Katarina kommer introducera dig till denna ursprungliga medicinplanta. Kakao har traditionellt använts av Mayanerna och Aztekerna ritualer och ceremonier
Att dricka kakao tillsammans med en intention att ta kontakt med din sanna natur, skapar en fantastisk energi och vibration som sprider sig till alla som är redo att ta emot och uppleva något djupare än det vi ser på ytan. När vi sitter tillsammans i tystnad känner vi värmen av kakaon som sprider sig i våra kroppar, under tiden som trumman slår i takt med våra hjärtan. Vi sjunker djupt ner i våra kroppar och förbereder oss för nästa steg i resan.

Freeflow movement handlar om att utforska dina naturliga rörelser genom att fråga dig själv: Hur vill du röra dig när det inte finns något rätt eller fel? Vad händer när du låter kroppen styra dina rörelser? Musiken hjälper oss att släppa på våra blockeringar och våra rörelser blir fria och lekfulla.

 

14.30 – 14.45 – Paus

14.45 -16.00 Pranasanna

Linda guidar dig i Neurotransformative Breathwork

Du lägger dig ned. Hör musiken börja spela. Mjukt och fint guidas du in i en djup avslappning. Andetaget blir djupare, du blir ett med dig själv. Plötsligt försvinner tid och rum, du är ditt andetag. Samtidigt känner du vibrationer, sensationer i hela din kropp. Du läker. Du frigör dig från stress, trauman, oro. Du rensar ut, stärker dig själv, inifrån och ut.

Pranasanna Neurotransformativ Breathwork är en transformativ andningsteknik som hjälper dig att frisläppa djupa spänningar i din kropp. Du guidas av Lindas röst tillsammans med specialutformad musik. I denna andning arbetar du med att lugna ditt nervsystem och frisläppa hormoner som oxytocin, serotonin och dopamin. Denna andningsteknik är mycket kraftfull som hjälper dig att minska smärtor, öka din energi, sova bättre, öka prestation/kreativitet och balansera din kropp.

16.00 – 16.15 – Paus

16.15 -17.30 Gong/Klang-vila
Gongbad/Djupavslappning

STILLA VILA TILL GONG & KLANGER
En stund i stillhet för att fylla på med kraft och energi.

Marita guidar dig med mjukgörande Yogaövningar, uppvärmningsrörelser, skakningar för att få igång dina egna vibrationer som du gör utifrån din egen dagsform. Du landar sedan i djup avslappning och får ligga stilla länge på yogamattan och ta emot välgörande klanger, toner och vibrationer från Gongarna, klangskålar, sansula och andra ljud. Du kan hamna i en djup, djup vila. Den stora “trumman” = Gongen är ett terapeutiskt instrument, som går på djupet med vibrationer i hela kroppen och in i alla celler. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

17.30 -18.00 – Avlutande delning

Reservation för justeringar i programmet

ANMÄLAN/BOKNING/INBETALNING senast 14 dagar före till; BOKADIREKT.se/Levinuet
Bokning är bindande – kan överlåtas till annan person
Inbetalning av kursavgift till
pg 30 88 67 – 1
 skriv noga kontaktuppgift!