25-26/8 2018 Befria Rösten på Södra Gotland

Ge dig själv en skön möjlighet att BEFRIA RÖSTEN
Två hela dagar på vackra Viges Gård, södra Gotland
Lördag 25 AUGUSTI – 26 AUGUSTI 2018

 – intresseanmälan här

i  genuin gotländsk miljö på vackra Viges Gård, där du guidas av professionella Karin Gibson                       

befria_rosten
Det blir många sångövningar som hjälper dig att hitta din röst. Vi utövar fenomenet toning och sjunger mantran, frigörande övningar med bröströst och huvudröst , betydelsen av våra namn som ett personligt mantra, personligt uttryck.
Rösten är direkt kopplad till andningen.
karingibson_befriarosten
Under helgen kommer vi, förutom att jobba med andning/känslor och uttryck, undersöka våra röster: ~ vad passar min röst bäst till: höga toner, mellanregister eller låga toner? Hur får jag kraft, hur får jag mod? Vad är det jag är rädd för? Hur påverkar mina rädslor rösten, hur kan jag komma förbi dem? 
Tonen i rösten reflekterar sambandet med vår själ. Vi kan använda andning för att guida oss djupt i det undermedvetna och låta rösten uttrycka sig därifrån. Sorg rädsla och ilska är ofta undertryckta känslor. Om vi fortsätter att undertrycka dem lever vi bara till hälften. Livskraften stagnerar. Varje gång vi förtrycker en känsla försvagas vårt immunsystem. Sann lycka kan endast nås när dessa känslor är röjda ur vägen. Här välkomnas alla känslor, vi tillåts att uttrycka dem med våra röster – vi kan skapa otroliga ljud. Genom denna frigörelse, hittar vi fram till våra unika sångröster och vi kan avsluta helgen med en orgie i samsång, stämsång, kirtans och mantrasång.

   

karin_gibson_yoga_ute
Karin Gibson Karin har utövat yoga i 13 år och blev färdig kundaliniyoga och meditationslärare 2008. ”Man kan säga att yogan har tagit mig till andra dimensioner både fysiskt och spirituellt. Med den kom också gongen och ljudhealingen in i mitt liv ( se länk ). Tack Don Conreaux, Methab Bhenton,Tom Soltron, Abby del Sol och Ina Kornfeldt. Åren 2010 och 2013 gick jag kurs för Don Conreaux och blev gongmästare. 2014 blev jag certifierad gongyogalärare av Methab Bhenton. 2016 gick jag en fortbildning till Yinyogalärare, steg 1 och blev också efter ett drygt års studier färdig MEM-gongyogalärare. I höst 2017 kommer jag att tillsammans med Abby del Sol vara lärare för nästa kull som ska utbilda sig till MEM-gongyogalärare Karin Gibson Gongmästare, Gongyogalärare, Musiklärare Kundaliniyogalärare, Yinyogalärare MEM-gongyogalärare. LYSSNA PÅ KARIN, (längst ned här på sidan: YouTube )

Lördag 10-17
Söndag  9 -16

Program och Innehåll;.

kl 10-17 Dag 1

Yoga för 5e chakrat

Te

Presentation

Andningsövningar

Känslouttryck

Röstteknik/övningar

Finn ditt eget register

Vilka är våra rädslor? Övningar i att överbrygga dem

Toning

Mantrasång

Cirkeldans

kl 9 – 16 Dag 2

Yoga med rösten

Te/Sharing

Andningsövningar/sångteknik

Bröströst-shamanskt uttryck

De fem vibrationerna

Liten trumresa

Ditt namn-ett mantra

Hemlig ingrediens

Mantrasång

Cirkeldans

20140821_185728
Plats: Hos Marita Dahlby på Viges Gård Varmt välkommen! hälsar Karin & Marita

Bokning: INTRESSEANMÄLAN HÄR

Plats: Viges Gård

Kurspris : 3400 kr = inklusive  lunch & fika för båda dagarna

 

Boende: 300 kr /natt per person i delat rum, eget sänglinne och handduk medtages

Matpaket för dig som bor kvar eller vill stanna på kväll och komma tidigare på morgon: 450kr, inkluderat;

vitaminsprakande måltider

  • frukost & middag lördag
  • frukost söndag

Vitaliserande mat tillagad med kärlek och mest ekologiskt av kost- & hälsokunniga Anna Cöster
Vegetariskt, utan gluten, laktos eller socker. Kan innehålla nötter!
Rawfoodinspirerat men det kan också vara varm mat
Vid allergier eller frågor om maten; kontakta Anna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
vi sjunger och rör oss i ett gammalt hönshus på gården INGEN ISOLERING = Klä dig lager på lager, kan bli mycket varmt om soligt eller mycket kallt om blåsigt och starka havsvindar. Vi är omslutna inne fast vi är ute. Kor & Lamm går runt knuten och betar. Katter och hundar finns på gården. Promenadavstånd till havet.
bilder-546Maten är vegetarisk, glutenfri och utan socker
 så mycket ekologiskt som möjligt och närproducerat.
Den vackra promenadvägen till stranden från Viges Gård
Där ligger en gammal 1700-tals strandbod i stenflis
KLÄDER EFTER VÄDER, rekommenderas
Varmt välkommen!
hälsar Marita & Lars-Göran
 sterbodweb.jpg-for-web-normalHÄR KAN DU HÖRA KARIN sjunga mantra

Här kommer lite feedback från tidigare deltagare: levinuet_honshuskollage_2016

Tack för senast! Det var en helt fantastisk dag tycker jag med så mycket fin energi, så upplyftande. Jag kände mig väldigt stärkt och glad efteråt. Det var också en Aha upplevelse för mig att det går att sjunga med ”huvudrösten”. För mig var det helt nytt! Nu gick det ju plötsligt att sjunga helt andra toner utan att rösten ”skar sig”. Jag har alltid haft svårt att släppa ut rösten så det här var verkligen befriande. Och en sån kraftfull energi det blev när vi alla sjöng tillsammans i olika stämmor. Det är verkligen helande och så roligt! Det ger mersmak. Du gör ett fantastiskt jobb Karin med din smittande entusiasm. Det känns så viktigt som en del i något stort att komma samman i en cirkel med människor som alla sjunger från sitt hjärta , helande mantran. Det känns magiskt och fyllt av kärlek . Så viktiga ingredienser i välden just nu och jag vill bara ha mer av detta. Känner en stor tacksamhet att jag fått var med i det här.

En stor tacksamhet för att fått vara med om en dag fylld med insikter, att våga, sjunga, vara i en otroligt kärleksfull gemenskap – från mitt hjärta ett stort TACK. Anmäler mig till del 2

Hej Karin, jag anmäler mig direkt till nästa kurs. Högre betyg går inte att få på en kurs, så TACK.

Det var ju perfekt i går..På alla sätt o vis. Har gått en långpromenad i skogen i dag och sjungit för mig själv.

Njöt verkligen och kände att gårdagen gav så mycket! Kram och boka mig på nästa!

Tack alla fina! så berörande i Ojj, vad jag klev utanför min komfort! 

Helt fantastisk dag !!! Hade höga förväntningar på kursen , men den blev ännu mycket bättre TACK

Så underbart! Jag hade en egen ton Så himla förvånad och glad förståss. Ja, alla hade vi ju våra unika, egna toner. Tack för att jag vågade i denna trygga famn – som var hela gruppen. Och du Karin som visade vägen

Såå befriande Tack alla fina o Karin för allt du ger o Är!  

”Hej och tack för igår! Jag har den senaste veckan haft mantrat Teyate om beckanze” som pockar på och i tisdagskväll sjung jag i fullmånenssken. Nu på morgon läser jag din bok och dikten syskon, då slår det mig. Jag har sjungit mig, inte fri men friare i min relation till min syster bl.a. Igår ringde jag henne när jag åkte från Nora och prata med henne hela vägen hem. Det är spänt och lite trevande, men vi pratar. Jag sjunger mantran mycket nu mera, mycket tack vare din CD-skiva och jag är säkrare i sången efter röstkurserna, hittar min ton lättare. Så där har vi en förklaring till varför jag  hängt efter dig Tack kära Karin! ”Aham preema””

INTbilder-546levinuet_viges_osterbodsvagenRESSEANMÄLAN eller skickar frågor till Karin gör du här

levinuet_yogaloftet_gong2015