15/9 Janesh Vaidya HÄLSOGURU till Visby

Power of Ayurveda med Janesh Vaidya

 – föreläsning i Visby  27 april*
FLYTTAS TILL TISDAG 15 SEPTEMBER *
*(alla ombokas automatiskt)
kl 18.30 (insläpp från 18.00)

Janesh Vaidya är en föreläsare och författare som inspirerat mig och många andra till bättre hälsa. Han kommer tillbaka till oss och föreläser den 27 april i vackra Visby innerstad. Förutom en bra föreläsning kan de första 100 på sin entrebiljett även vinna ett 14 dagars reatret i Indien Kerala… jag har ju varit där förra året (se bilder nedan) och längtar verkligen tillbaka.

TIPS: Du kan redan nu boka biljetten här
OBS OBS! och få LeviNuet- rabatt om du vid bokningen anger: VAIDYA72

”När du kommer för att lyssna på min senaste föreläsning – kraften i Ayurveda i ditt liv – se till att ta med ditt block och penna, eftersom jag kommer att ge dig de mest antika och samtidigt mycket användbara hälsa som har passerat bland Vaidya familjer från en generation till den andra. Välj din närmaste plats för föreläsningen från de 50 svenska städerna.” Mer info på www.janeshvaidya.com/lectures

BOKA BILJETT HÄR
hitta till S:t Hansskolans aula

 Tid : 2 timmar PLUS paus
biljettpris: 295 kr + ev. bokningsavgift
Vänligen, observera ni som redan bokat biljett: TIDEN ÄR ÄNDRAD TILL 18.30 (bättre för de flesta )

 

 

En föreläsning som kan lyfta livet – med Janesh Vaidya

‘The Power of Ayurveda’ är en underhållande och utvecklande föreläsning. Den ger dig livsviktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression på ett bättre sätt vilket hjälper dig att behålla glädje och lugn i sinnet i alla situationer. Eftersom mat är den ultimata medicinen och din livsstil din terapi så kan du genom att följa rätt riktlinjer för din kropps- och sinnes-konstitution börja praktisera ayurveda och förbättra din hälsa oavsett var i livet du befinner dig.

Janesh Vaidya, internationellt känd ayurvedapraktiker från Indien och författare med sju böcker utgivna i Sverige bjuder i sin senaste föreläsning ‘The Power of Ayurveda’ på kunskap som har gått i arv i de traditionella vaidya-familjerna under generationer. Från den inspirerande och samtidigt informativa föreläsningen kommer du även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren.

Under föreläsningsturnén 2018 besökte Janesh Vaidya VISBY, som var en av 43 svenska städer och den inspirerande föreläsningen ledde till att många deltagares liv fick ett lyft. Tack vare det stora intresset för Janesh Vaidyas föreläsningar i Sverige har vi inför denna turné lagt till ytterliga städer och kommer besöka 50 städer från Kiruna i norr till Ystad i söder.

En person bland de 100 första som bokar sin biljett i varje stad har chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Motivera vid bokningen varför just du vill vinna och kryssa i att du accepterar mejl från arrangören. Vinnaren med bäst motivering presenteras vid föreläsningen i respektive stad. Sista dag att medverka i tävlingen är på föreläsningsdagen (med reservation för utsålt vid tidigare datum). Vänligen notera att vinnaren måste vara närvarande vid föreläsningen för att ta emot sitt pris. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Föreläsningarna är på engelska och lätta att förstå – även för dig som inte känner till ayurveda sedan tidigare. Du hittar mer info om Janesh Vaidya samt video-klipp från tidigare föreläsningar på janeshvaidya.com

JANESH VAIDYA – LIVE AS YOU DREAM – TURNÉ 2018

 

Första gången Janesh kom till Gotland, 2017 – blev det helt utsålt! Nu finns chans igen: I april kommer han tillbaka – till mångas glädje.  2017 lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ och 2018 besöker föreläsningsturnén LIVE AS YOU DREAM 43 städer från Östersund till Ystad. Läs mer om Janesh Vaidya på www.janeshvaidya.com

 

Vinn ett tvåveckors hälsoretreat i Kerala!

Några av Janesh’s fantastiska böcker om hur vi kan använda mat och yoga som medicin och därmed bygga upp vår hälsa. De flesta tipsen grundar sig i ayurveda och flera generationers tusenåriga visdomar Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ’Ayurveda för ditt sinne’, ’Maten är min medicin’, ’Yoga är min terapi’, ’Maten från min by’, ’I det sista regnet’ och ’Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

Förutom att inspireras av Janesh Vaidyas föreläsning ‘Live as you dream’ har de först 100 bokade deltagarna i varje stad chans att vinna ett 2 veckors ayurvedaretreat på Vaidya’s Ayurveda Village i Kerala, Indien. ( 1 vinnare vid varje föreläsning.) KLICKA HÄR
för information och bokning.

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN;
Motivera varför du vill vinna och kryssa för att du godtar info från arrangören för att vara med i tävlingen. Vinnaren med den bästa motiveringen presenteras på plats under föreläsningsdagen och sista dagen att tävla är stadens föreläsningsdatum (med reservation för utsålt). Eventuell svensk vinstskatt betalas av vinnaren. Många föreläsningar sålde snabbt slut förra året så boka i tid!

Hjärtligt välkomna!

Några bilder från en oförglömlig vistelse i paradiset på jorden. Fråga mig gärna! Har hur mycket som helst att berätta /Marita

 

2018 var jag, Marita hos Janesh’s Ayurvediska Center i Södra Kerala. Ett genuint underbart ställe på milsvid strand, med särdeles underbart läkande mat och behandlingar. Så mycket kärlet, har jag aldrig någonsin mött på samma ställe. Längtar ofta dit tillbaka och är säker på att jag ska dit igen. Till min ”familj” som jag hittade där. KLICKA PÅ BILDEN och lyssna på Maria som jag träffade där, som genomgick en stark förvandling tillbaka in i hälsan. Vi hade så roligt sista kvällen att jag aldrig någonsin glömmer glädjen i Marias ögon, då jag såg sorgen i blicken första gången vi möttes 13 dagar tidigare.