Linda Coach

LeviNuet välkomnar Linda som Guidar dig i Pranasanna, Coaching & YinYogaNidra

Linda Maasara, Nondual Awareness
***************************** Visste du att mycket av den stress du upplever idag beror på att din kropp inte är tillräckligt syresatt?

Längtar du efter balans och harmoni i kropp och sinne?
Pranasanna Breathwork är en andningsteknik utvecklad för att hjälpa dig med just detta.
​****    LÄS MER OM LINDA HÄR

Läs mer..
 KONTAKTA LINDA FÖR MER INFO EPOST: linda@maasaramandala.com *******************************************
Linda Maasara, Nondual Awareness “Personlig utveckling handlar om att förvandla de minnen och spöken som hemsöker oss, till människor. Jag hjälper dig identifiera källan till ditt trauma bakom dessa människor. Genom att hitta källan, återfår du makten över ditt egna liv. Istället för att låta dina spöken hemsöka dig i nuet, blir de en del av din historia”. – Linda Maasara  HÄR HITTAR DU LINDAS TJÄNSTER

YinNidra – Vila dig i form

Känner du att du har lägre energi, att kroppen är slö och att det är svårt att hitta motivationen? Känner du dig fångad av alla måsten, borden och prestationsångest? Längtar du efter att känna styrka, självförtroende och balans?

Du är inte ensam…

YinNidra är en underbar Yoga form jag utformat som fokuserar på att balanser ditt nervsystem. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren Yogi. I YinNidra arbetar vi med medvetenhet och kontakt med vår egna kropp. Det som gör YinNidra tillsammans med mig unikt är att vi går bortanför prestation och djupdyker in i medveten närvaro i oss själva. Fokus är alltid på att hitta din inre drivkraft och inriktning i livet. De flesta av oss vandrar runt i livet, men i fel riktning. Ett ordspråk lyder “Du kan ha rätt utrustning, rätt skor, rätt kläder och tankesätt. Men vandrar du åt fel håll, spelar inget av det någon roll”. I kurser med mig får du lära dig att balansera de hårda och mjuka värden som finns i livet för att hjälpa dig att hitta rätt inriktning i din egna utveckling och läkning.

I YinNidra kombinerar vi klassiska, lugnande Yin positioner med avslappnande meditation. Vi sitter och ligger i positionerna mellan 3-5 minuter för att uppnå en djup och härlig stretch i din bindvävnad, öka flexibilitet och massera din fascia. Du går precis så långt som din kropp klarar av i de positioner vi sitter i, oavsett hur rörlig eller stel du är. Genom att sitta länge i positionerna börjar din kropp producera Interleukin 8 som är kroppens egna antiinflammatoriska ämne. Detta leder till att värk och smärtor i leder, muskler och annan stelhet börjar läka.

Känner du att detta låter som helt rätt för dig och att du är redo att ta klivet in i utveckling, både själsligt och fysiskt?

Jag är utbildad och arbetar med..

 • NLP coaching

 • Personlig utveckling

 • Självledarskap

 • Wheel of Consent

 • Healing

 • Body Dearmouring

 • Esoterism

 • Breathwork

 • Nondual Awareness

 • Tantra

 • Yoga m.m…

Detta har gjort mig till ett proffs inom självledarskap, strategi  och kommunikation, både på organisation- och individnivå.