Asiatisk Yogamassage

LeviNuet kan nu stolta erbjuda ASIATISK YOGAMASSAGE

Asiatisk Yogamassage går ut på att öppna upp kroppens energiflöde samt uppnå balans genom att arbeta med kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder.

Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för dig som lider av ryggont, onda axlar eller känner dig stel i kroppen

Asiatisk YogaMassage ges på GOLVET PÅ EN SKÖN MADRASS utan olja och med kläder på. Massagen öppnar  upp kroppens energiflöde samt uppnår balans genom att arbeta med kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar jag mig igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter. Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för dig som lider av ryggont, onda axlar eller känner dig stel i kroppen. 
Vi välkomnar Kattis Ewald, Wildernest som numera erbjuder professionell ASIATISK YOGAMASSAGE  hos oss på LeviNuet.  BOKA TID MAILKONTAKT:  kattis.wildernest@gmail.com     Telefon 072 245 29 29       Läs mer om Kattis och Wildernest-företaget här

Den sköna behandlingen pågår i hela TVÅ timmar. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar jag mig igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter. Effekterna av stretchrörelserna liknar dem som du får av yoga. Muskler och leder tänjs ut till ett normalt viloläge och flexibiliteten ökar. Eftersom du så effektivt uppnår djup vila och avslappning, är massagen bra för alla som behöver varva ner, släppa fysiska spänningar och komma mer i kontakt med sig själva. Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för dig som lider av ryggont, onda axlar eller känner dig stel i kroppen.
Behandlingen ges utan olja och med kläder på. Effekterna av stretchrörelserna liknar dem som du får av yoga. Muskler och leder tänjs ut till ett normalt viloläge och flexibiliteten ökar.
Ayurvediska oljan använder Kattis oftast sparsamt till Ansikte  och Fötter. Ja, tack !

 

Så här kan det se ut EFTER en behandling. Kattis använder kuddar, filtar, sjalar för att göra det så bekvämt som möjligt för Dig under behandlingen.